به وب سایت بیمارستان راضیه فیروز خوش آمدید
کرمان، خیابان مطهری غربی
جستجو
بخش جراحی قلب

بخش جراحی قلب بیمارستان راضیه فیروز داخل دپارتمان قلب و عروق واقع شده است. این بخش دارای 14تخت بستری در قالب اتاق های خصوصی، عمومی و سوئیت می باشد.

رعایت بالاترین استاندارهای پزشکی، رعایت اصول بهداشتی، استفاده از برترین برندهای تجهیزات پزشکی، حضور پرستاران متعهد و آموزش دیده و همچنین دسترسی به امکانات رفاهی مطلوب و محیط آرامش بخش از دیگر نکات قابل توجه این بخش می باشد.

کلیه بیمارانی که نیاز به عمل جراحی قلب باز دارند جهت انجام اقدامات تشخیصی، مراقبتی و ایجاد آمادگی لازم در این بخش بستری شده و همچنین پس از عمل جراحی و ترخیص از بخش  ICUقلب برای تکمیل سیر درمان در این بخش پذیرش خواهند شد.

رئیس بخش:

آقای دکتر مسعود دیلمی (فوق تخصص جراحی قلب و عروق )

شماره تماس: 03432228484     داخلی:  272