بخش جراحی

بخش جراحی بیمارستان راضیه فیروز دارای اتاق های خصوصی، دو تخته، عمومی، ایزوله و اتاق معاینه می باشد.کلیه اتاق ها مجهز به امکانات رفاهی و تهویه مناسب بوده و جهت بستری بیمارانی که مورد عمل های جراحی عمومی، ارتوپدی، چشم، جراحی مغز و اعصاب، زیبایی و پلاستیک، ارولوژی، جراحی فک و صورت، جراحی گوش و حلق و بینی و جراحی عروق قرار گرفته اند می باشد. وجود 6 اتاق عمل مجهز و انجام طیف وسیعی از جراحی های عمومی و تخصصی، تجهیزات تشخیصی مدرن، حضور پزشکان متخصص و فوق تخصص، کادر پرستاری با تجربه در کنار امکانات بستری مناسب، اقدامات تشخیصی و درمانی مطلوبی را برای بیماران فراهم نموده است.

تجهیزات بخش شامل:

دستگاه های الکتروشوک، ساکشن سانترال و پرتابل، دستگاه رطوبت ساز، پالسی اکسی متری پرتابل، ترالی احیاء، الکتروکاردیوگرام، گلوکومتر و……. از جمله تجهیزات بخش می باشد.

رئیس بخش:

آقای دکتر محمد حسین خسرویی (جراح عمومی)

شماره تماس :    03432228484    داخلی 262-263