بخش ICU  قلب

بخش ICU قلب

جهت بستری ویژه کلیه بیماران قلبی و ریوی شامل بيمارانی که عمل باي پس عروق كرونر، اعمال جراحي دريچه هاي قلب و…. کرده اند و یا دارای مشكلات قلبی و عروقي و ريوي و….. میباشند این بخش با دارا بودن 10 تخت بستری و همراهی با تجربه ترین کادر پرستاری آماده ارائه خدمت می باشد.

تجهيزات بخش شامل:

بخش مجهز به مانيتورينگ كامل، اكسيژن مرکزی و ساکشن سانترال و پرتابل،دستگاه ثبت الكتروكارديوگرافي، ونتيلاتورپرتابل، مانيتورپرتابل، دستگاه ECG، دستگاه نبولايزر، دستگاه Bipap، دستگاه پالس اكسي متري، چراغ، دستگاه بالن پمپ، ميكرودريپ، پرفيوزر، ترالي كد، نبولايزر، پيس اكسترنال، ژنراتور پيس و….. می باشد.

خدمات و ویژگی های بخش ICU قلب:
  • حضور نیروهای پرستار و کمک پرستار متبحر و ورزیده
  • اتاق ایزوله برای بستری و جداسازی بیماران عفونی
  • انجام اکو کاردیوگرافی در بخش
  • انجام سونوگرافی های پرتابل در بخش
  • انجام كليه اقدامات كلينيكي و پاراكلينيكيبر بالین بیمار
  • امکان تعیین رژيم غذايي بيمار براساس تشخيص پزشك و نوع بيماري توسط كارشناس تغذيه
  • آموزش مراقبت های لازم در منزل به همراهان و بیماران پس از ترخیص
  • انجام امور فیزیوتراپی و بازتوانی توسط کارشناسان فیزیوتراپی

حضور پزشکان فوق تخصص جراحی قلب و متخصصین قلب، بیهوشی، بیماری های ریوی و سایر متخصصین برحسب نیاز، پرسنل و پرستاران مجرب آموزش دیده و وجود امکانات و تجهیزات پیشرفته در فضایی آرام و بدون تنش مرکز فوق تخصصی قلب و عروق بیمارستان راضیه فیروز را به مکان مناسب برای انجام اقدامات تشخیصی و درمانی بدل نموده است.

ریاست بخش:

شماره تماس : 32263365  داخلی : 287