به وب سایت بیمارستان راضیه فیروز خوش آمدید
کرمان، خیابان مطهری غربی
جستجو
آزمایشگاه و پاتولوژی

آزمایشگاه بیمارستان راضیه فیروز مجهز به دستگاه های پیشرفته و با پرسنل مجرب و کارآزموده برآن است تا با استفاده از جديدترين تكنولوژی های روز دنيا، خدمات خود را در کمال صحت و با كمترين هزينه به مراجعه کنندگان ارائه نمايد.

آزمایشگاه بیمارستان با تجهیزات و توانمندی پرسنل خود توانسته است طیف وسیعی از آزمایش‌های تشخیصی و پاتولوژیک را ارائه نماید. آزمایشگاه به صورت شبانه‌روزی فعال بوده و کلیه آزمایش ها مطابق با به روزترين استانداردهاي بين المللي وكشوري و رعايت استانداردهاي كنترل كيفي با سرعت و دقت بالا انجام و کنترل نهایی می شوند و جواب ها از طریق مراجعه حضوری یا ارسال توسط پیک قابل تحویل می باشند. همچنین جوابدهی اینترنتی نیز از طریق سایت در قسمت خدمات الکترونیکی پس از ثبت نام قابل مشاهده و چاپ خواهد بود.

خدماتی که در این مرکز ارائه می شود:

شامل بانک خون، آزمایش های بیوشیمی، هماتولوژی، هورمون، پاتولوژی، ایمنولوژی، میکروب‌شناسی، نمونه‌گیری و….

سوپروایزر:

جناب آقای مجید واعظی

مسئول فنی:

جناب آقای دکتر علی نشاط (متخصص پاتولوژی)

شماره تماس: 03432228484  داخلی 205