امکانات رفاهی

کافی شاپ

بیمارستان راضیه فیروز جهت تکمیل زنجیره خدمات و افزایش رضایتمندی بیماران و همراهان، مکانی آرام و دلپذیر را بعنوان کافی شاپ فراهم آورده است. این مجموعه در لابی بیمارستان واقع شده و با استفاده از بهترین مواد غذایی، رعایت نکات بهداشتی و بالاترین استاندارها با سرو انواع نوشیدنی‌های سرد و گرم، صبحانه، نهار، شام، دسر، برگرها و….. آماده ارائه خدمات به میهمان عزیز می باشد.

بانک

به منظور رفاه حال مراجعین محترم و دسترسی آسان به خدمات پولی و بانکی، در قسمت لابی بیمارستان راضیه فیروز باجه بانک ملت قرار داشته و در دو شیفت آماده خدمت‌رسانی است. لازم به ذکر است که عابر بانک ملت نیز جنب باجه بانک به صورت 24 ساعته فعال می باشد.

پارکینگ

بیمارستان دارای 2 پارکینگ مجزا شامل پارکینگ اختصاصی پزشکان و پارکینگ کارکنان است. که در صورت انتخاب اتاق های خصوصی یا سوئیت های بیمارستان در زمان پذیرش توسط مراجعین، امکان استفاده از پارکینگ اختصاصی برای ایشان فراهم است.

نمازخانه

نمازخانه در طبقه همکف، ضلع غربی و در محوطه بیرونی بیمارستان واقع شده و دارای دو قسمت آقایان و خانم‌ها جهت انجام فرائض دینی فراهم است.