اتاق عمل جنرال

بيمارستان راضیه فیروز با برخورداری از 6 اتاق عمل مجهز به تجهيزات كامل و پيشرفته روز دنيا و همچنین حضور پزشکان متخصص و فوق تخصص و پرسنل مجرب موجب گردیده تا طیف وسیعی از جراحی های عمومی و تخصصی در بیمارستان راضیه فیروز انجام پذیرد مانند جراحی مغز و اعصاب، جراحی عمومی، جراحی ENT، جراحی چشم، جراحی کلیه و مجاری ادراری، جراحی ارتوپدی، جراحی ارولوژی، جراحی زنان و زایمان، جراحی کودکان، آندوسکوپی، برونوسکوپی، کلونوسکوپی، جراحی ارتوپدی کودکان جراحی ترمیمی و زیبایی و جراحی عروق و دیگر موارد که توسط جراحان متبحر و مجرب انجام می گردد.

استفاده از برترین برندها و تجهیزات در اتاق های عمل جهت عملیات جراحی، برخورداری از کادر پرسنلی مجرب و آموزش دیده در کنار محیطی آرام و دلپذیر، بیمارستان راضیه فیروز را به مکانی متفاوت برای درمان بدل نموده است.

تجهیزات بخش:

تمامی اتاق هاي عمل مجهز به دستگاه هاي بيهوشي پیشرفته، تخت هاي مدرن جراحي،  مانيتورينگ، كاپنوگراف، اينفيوژنپمپ هاي مدرن، Warm Touch ،TUL ،TUR، دستگاه آرتروسکوپ، برونوسکوپ، گاماپروپ، لیگاشور، هارمونیک، فلوروسکوپ، لوپ ها، ميكروسكوپ هاي جراحي، CARM و…. است. همچنین اتاق ريكاوري داراي 5 تخت مجهز به مانیتورینگ و امكانات كامل و حضورپرسنل مجرب بيهوشي، پرستاری و مامایی مي باشد.

رئيس بخش :

آقای دکتر محسن محمدخانی (متخصص بیهوشی)

متخصصین بیهوشی:
  • آقای دکتر محسن محمدخانی