فرآیند پذیرش در بخش های درمانی

1. پذیرش بیمار از طریق ارجاع از مطب پزشکان یا ارجاع از کلینیک ها و اورژانس بیمارستان انجام می پذیرد.
  2. پذیرش بیمار با مراجعه حضوری و ارائه دستور بستری و مدرک شناسایی معتبر انجام می پذیرد.
  3. درصورت نداشتن دستور پزشک جهت بستری (با هماهنگی تلفنی پزشک معالج )و پس از تائید پزشک مربوطه این امر امکان پذیر است .
  4. پذیرش بیمار از ساعت 6:45 صبح الی 21 از طریق واحد پذیرش واقع در طبقه همکف و خارج از این ساعات از طریق پذیرش اورژانس و هماهنگی با سوپروایزر شیفت شب صورت می گیرد .
  5. در اعمال جراحی زنان مانند سزارین، هیسترکتومی، زایمان طبیعی و انواع کوتاژها همراه داشتن شناسنامه بیمار و همسر بیمار و حضور همسر الزامی می باشد.
  6. لطفا قبل از مراجعه جهت اطلاع از نحوه پذیرش و استعلام معرفی نامه، ساعت عمل و حضور در بیمارستان و موارد درمانی با شماره بیمارستان (03432228484) تماس بگیرید.
  7. معرفی نامه از اکثر سازمان های بیمه گر به صورت آنلاین توسط همکاران پذیرش در هنگام پذیرش بیمار دریافت می شود و نیازی به مراجعه خود بیمار به سازمان بیمه گر نمی باشد.
  8. تمامی اعمال جراحی برای افراد زیر 18 سال فقط با شناسنامه و حضور پدر انجام می گیرد.
  9. اعمال زیبایی زنان  برای افراد متاهل حضور همسر و شناسنامه الزامی و برای افراد مجرد حضور افراد درجه یک (پدر و مادر) با شناسنامه الزامی می باشد.
  10. برای دریافت مدارک پزشکی جهت ارائه به بیمه تکمیلی لازم است پس از ترخیص با همراه داشتن صورتحساب به بخش اسناد پزشکی مراجعه نموده یا با شماره تماس 03432228484 داخلی 257 (واحد اسناد پزشکی) تماس بگیرید.
  11. جهت دریافت نوبت از کلینیک های بیمارستان می توانید با شماره های بیمارستان تماس بگیرید.