به وب سایت بیمارستان راضیه فیروز خوش آمدید
جشن سومین سال افتتاح بخش مراقبت های ویژه نوزادان (NICU) بیمارستان راضیه فیروز

این تصویر دارای صفت خالی alt است؛ نام پروندهٔ آن 083A2166-1024x568.jpg است
شهریور 99

سومین سالگرد تاسیس بخش مراقبت­ های ویژه­ نوزادان (NICU) بیمارستان فوق تخصصی راضیه فیروز با حضور ریاست محترم بیمارستان، مترون و پزشکان مقیم و متخصصان اطفال این بخش برگزار شد.

در این مراسم آقای دکتر علیرضا حقیقی رئیس بخش مراقبت های ویژه نوزادان گزارشی از فعالیت ها و خدمات ارائه شده طی 2 سال گذشته ارائه نمودند و بیان کردند تمامی پرسنل و کادر درمان از ابتدای فعالیت تا به امروز همواره تلاش کرده اند تا خدمات مطلوبی را به مراجعین ارائه نمایند به همین جهت هر ساله خدمات به‌شکل ویژه‌تری به مراجعه‌کنندگان ارائه می‌شود.

ایشان اظهار امیدواری کردند با آغاز به کار فاز جدید بخش مراقبت های ویژه نوزادان و افزایش تخت های بستری و وجود امکانات پیشرفته، متخصصین بامهارت و پرستاران ویژه کار بتوانند خدمات و سرویس بیشتری را در آینده به همشهریان و هم وطنان ارائه نمایند.

در ادامه این مراسم از تلاش و زحمات پزشکان و پرسنل این بخش قدردانی شد.

ضمن سپاسگزاری از زحمات و تلاش های بی دریغ پزشکان و پرسنل عزیزمان در بخش NICU برای این بزرگواران آرزوی موفقیت و سلامتی داریم.

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *